رفع جلب مادر از اتهام

دسته بندی : کیفری | افترا
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

جهت رفع حکم جلب مادرم با سن 70سال بابت شکایتی که مادر رو به تهمت وافترا وپخش اکاذیب متهم کرده است

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید جهت رفع جلب در صورت صدور حکم برائت به شعبه مراجعه ودرخواست خود را ارسال نمایید ویا با گذاشتن ضامن اعم از کفیل یا وثیقه در صورت جاری بودن پرونده اقدام نمایید. در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید