خسارت تاخیر تادیه در صورت عدم مطالبه رسمی

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده در سال 1401 مبلغ دویست میلیون به شخصی دادم قرار شد با آن چرخ خیاطی بگیرد و در کارگاه خیاطی اش بگذارد و سود حاصل از کار را به من بدهد .در ضمن یک وام 120 میلیونی قرار شد برای من بگیرد . وام به اسم خودش بود ولی ضامن هاش من و پدرم بودیم وام که به حسابش اومد به من پر اخت نکرد . نا هیچ قراردادی هم بابت کار و سود چرخها نداشتیم . الان بعد از یکسال و خورده ای تونستم ازش بابت اینکه وام به من تعلق داره و پول دادم بابت خرید چرخها رسید دستی فقط با امضا بگیرم . آیا رسید قابلیت شکایت دارد برای گرفتن وام ، اصل پول و سود آن در این مدت ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر بتوانید توافقی که با یکدیگر داشته اید را به طریق دیگر مانند شهادت اثبات نمایید امکان مطالبه ی سود حاصل از کار وجود دارد ،که طبق نظر کارشناس محاسبه می شود. اما در صورت عدم اثبات توافق مابین تان صرفا می توانید وجه نقد خود را مطالبه نمایید در ضمن بنا به علل متعددی امکان مطالبه ی خسارت تاخیر تادیه وجود ندارد موفق باشید