حادثه جرحی در تصادف رانندگی

دسته بندی : کیفری | دیه
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یک هفته پیش با موتور سیکلت در کنار گذر آزادگان در یک چاله خیابانی افتادم و با موتور زمین خوردم ولی به کلانتری یا اورژانس تماس نگرفتم و بعد خودم به بیمارستان رفتم متوجه شدم که دستم شکسته و عمل جراحی کردم و حالا یک هفته از این ماجرا می‌گذرد آیا میتوانم شکایت کنم و خسارت یا دیه از شهرداری بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در صورتی که صورتجلسه کلانتری یا گزارش اورژانس ندارید اثبات و شکایت آن امکانپذیر نیست