نصب پیام رسان سیم کارت بدون اطلاع شخص

دسته بندی : جرایم سایبری | هک
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، سیم کارتی دارم که داخل گوشی خودم هست و فعال، و هیچ و هیچ برنامه اجتماعی نصب شده برروی این سیمکارت موجود نیست ولی امروز شخصی با همین سیمکارت خودم ،تلگرام نصب کرده و پیوستنش رو گوشیم دیدم با سیمکارت خودم و اسم خودم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر گوشی شما در دسترس کسی نبوده که احتمالا کد ارسالی را وارد کرده باشه،از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید.