ضرب و جرح

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خسته نباشید
شاکی پرونده ضرب و جرح عمدی هستم 6 و نیم در دیه مسلمان قسط بندی کردن برام ولی متهم پرونده قسطی پرداخت نمیکنه و تمام حساب های بانکی اش رو هم خالی کرده و حکم جلب گرفتم ولی پیداش نمیکنم دیگه نمیدونم چیکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام فقط اموال از ایشون اگر سراغ دارید توقیف کنید در غیر این صورت چاری به جز یافتن ایشون ندارید