مطالبه وجه طبق واریز

دسته بندی : حقوقی | مطالبه ارز خارجی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من در اینیستاگرام به یه نفر که اشتراک میفروخت تا با حساب بروکر خودم برام ترید کنه و ماهیانه حدود 300 الی 600 دلار سود بسازه تضمینی حالا 2 میلیون اشتراک ماهیانه گرفته و حساب 100 دلاری منم صفر کرده اگه شکایت کنم میشه کاری کرد شماره ثابت داره ویديو از خودش و تریداش داره و تبلیغ کارش و من هم فیش پرداختی به نام خودش دارم و از پیاماش و پیجش ویديو کرفتم و از بروکر هم میشه فهمیدکه ایشون با حساب من کپی ترید کرن ایا میشه اشتراک و 100 دلار رو گرفت و این که چقدر زمان وهرینه میبره و اگه پولو ازش بگیرم هزینه وکیل من هم میشه از اون گرفت و این که ایشون اسلامشهر هستن و تهران کار میکنن و من شهرستان هستم البته ایشون نمیدونن من شهرستانم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید طبق مدارک موجود و اماره های قضایی باعنوان مطالبه ارز خارجی طرح دعوی نمایید