دادخواست تاييد اقاله …….

دسته بندی : حقوقی | تایید اقاله
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام اینجانب یک حواله خودرو پیش فروش با شخصی معامله کردم وایشان قسمتی از ثمن را پرداخت کردند و چک ضمانت بابت انتقال سند و یک قرارداد بین دوطرفمون با دست خط خودم نوشتیم و هردو امضا کردیم وقرار بود موقع تحویل ماشین قسمتی دیگر راهم پرداخت نمایند بعد از سه ماه ایشان گفتند ماشین را نمی خواهم ومنصرف شده ام وپولم را میخواهم با ایشان سه میلیون تومان هم اضافه بر مبلغ اولیه پرداختی ایشان توافق کرده وباهم به بانک رفته وپولش را عودت دادم و همانجا طرف تراکنش اعلام موجودی وانتقال حساب جاری به سپرده انجام داد بعداز واریز از عودت چک ضمانت من بابت انتقال سند وقرارداد من اجتناب کرده و حالا بعد از سه ماه از عودت پول ایشان با مدارک من دادخواست الزام به تنظیم سند کرده و آمدن به بانک را تکذیب می کند و می گوید خودت پول را برگردانده ای من هم دادخواست تایید اقاله واسترداد لاشه چک دادم کدوم یک از ما محکوم خواهد شد ؟یک سوال هم این سه میلیون تومان اضافه بر مبلغ پرداختی اولیه ایشان که طبق توافق طرفین من به ایشان مسترد نموده ام مشکلی برای رای تایید اقاله بوجود می آورد یا نه ؟یک سوال هم مدارک وشواهد من جهت اثبات انصراف ایشان و حضور ایشان در بانک انجام تراکنش اعلام موجودی وتراکنش انتقال حساب جاری به سود توسط ایشان بلافاصله بعداز واریز وجه توسط من میباشد اینها برای اثبات کافی هستن ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي همانطور كه اشاره نموده ايد با اثبات حضور ايشان جهت انتقال مبلغ ثمن به حساب خوانده در بانك نشانگر رضايت بر اقاله ميباشد.