تجاوز به عنف و تهدید به انتشار تصاویر خصوصی

دسته بندی : کیفری | تجاوز به عنف
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید
ب یکی از اشنایان ما که دختر ۱۷ ساله هستش تجاوز شده و دیر اقدام کردن به پزشکی قانونی ولی مدارکی هستش مثل مکالمات ظبط شده ک مجرم تایید میکنه اینکارو کرده واینکه محل اجاره ای ک مجرم گرفته مشخصه و دختر میدونه ک کجاست و اینکه دکتر متخصصی دختر را معاینه و تشخیص داده ک رابطه ای قطعا بوده معاینه قبل از ۷۲ ساعت بوده ولی دیر اقدام شده ب پزشکی قانونی میشه از اون دکتر کمک گرفت؟وایکنه تهدید کرده و عکسشو پخش کرده میشه با این مدارک کار ب جایی برد با علم قاضی و این شواهدات ؟
و اینکه برای باکرگی ک معلوم نیست کی از دست داده چیکار میکنند ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در خصوص تهدید به انتشار تصاویر خصوصی می‌توان ار تهدیدکننده شکایت نمود در خصوص تجاوز امر به پزشکی قانونی ارجاع و مورد بررسی قرار خواهد گرفت جهت راهنمایی بیشتر از مشاوره تلفنی استفاده کنید اظهار نظر در این خصوص نیازمند بررسی دقیق واقعه است