صدور دستور تخلیه ملک استیجاری

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده یه واحد آپارتمان دارم..که دست مستاجر می‌باشد ..تاریخ قرارداد ما بهمن ۱۴۰۰ تموم شده ...ایشون اون زمان کلی خواهش و التماس و اصرار و گریه که من مشکل مالی دارم و...با من راه بیا منو بیرون نکن...منم رحمم اومد بهش گفتم اصلا نمی‌خواد پولی بدی تا تابستون بمون..ولی تابستون خونه رو خالی کن...من اون زمان ایران نبودم....الان اومدم میگم خونه رو خالی کن..میگه من خالی نمیکنم تو گفتی تا تابستون بشین پس باید بشینم...اگه میخوای خونه رو خالی کنم باید بهم خسارت بدی...
منم گفتم اون زمان التماس و خواهش ...بهم ثابت کردی که نباید دلم واست می‌سوخت...
الان من میتونم حکم تخلیه خونه رو بگیرم یا نه...من دلم براش به رحم اومد . اومدم ثواب کنم کباب کردم....ما هیچ قراردادی نیستیم یعنی تلفنی من گفتم اشکال نداره بشین....حالا الان که من می‌خوام زودتر خونه. رو خالی کنه میتونم حکم تخلیه بگیرم یا نه ..هیچ رقمی اضافه نشد از بهمن..من چون دیدم قدرنشناسی کرده می‌خوام حکم تخلیه بگیرم ..ولی نمی‌دونم بهم میدن یا نه ....

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه قرارداد اجاره منقضی شده باشد امکان گرفتن دستور تخیله برای شما وجود دارد مگر اینکه مستاجر تمدید شفاهی قرارداد را در دادگاه اثبات نماید جهت راهنمایی بیشتر از مکالمه تلفنی استفاده نمایید