فحاشی و توهین و تهدید . کیفری

دسته بندی : کیفری | توهین
نسرین خلیلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سللم

شخصی از من شکایت کرده به جرم فحاشی
در صورتی که من فحاشی نکردم.
تازه خود اون شخص به من فش داد و تهدید کرد که تا صبح آتیشت میزنم و جرات داری بمون اینجا.
برای تمام گفته هام هم ۳ تا شاهد دارم.
الان از کلانتری زنگ زدن که شما شاکی داری
من باید چیکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام .وقت بخیر . دادسرا موضوع رو به کلانتری ارجاع داده . در تاریخی مقرر با شهود خود در کلانتری حاضر و اصل ما وقع رو تعریف کنید . در دادسرا هم همینطور ‌. نگران نباشید . صد درصد برای شما با موضوعی که تعریف کردید قرار منع تعقیب صادر میشه.شما هم می تونید با شهود خودتون متقابل شکایت کیف ی توهین و تهدید مطرح نمایید