درخواست اصلاح مفاد صورتجلسه تنظیم شده نزد بازپرس

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام،از یک رمال شکایت کردم که ۴قولنامه زمین ازم گرفته بود پرونده به اگاهی ارجاع واظهارات بنده ورمال ثبت واز آگاهی به بازپرسی ارجاع شد،بازپرس مریض بود و۲۰روز نبود ازدادستان دستور گرفتم با این متن که دادیار درغیاب اقدام شود یه دستوری تواین مایه ها بود به شعبه دوم دادیاری ارجاع شد پرونده ودادیار مجدداظهارات بنده رو ثبت کرد بنده چون عینک خودم رو نبرده بودم پسرم اومد داخل اتاق دادیار وبه جای بنده اظهاراتم رو مینوشت داخل برگه هایی که دادیار میداد،پسرم حواسش نبود به جای اینکه اسم وفامیل منو بنویسه نوشته مادر بنده گول خورده است وقولنامه داده به رمال(بطور مثال) از لفظ مادر بنده در چند جا استفاده کرده الان بخاطر همین کلمه ممکنه پروندم رد بشه الان میشه یک لایحه بنویسم با این متن که غلط های املایی که فرزندم ثبت کرده رو تصحیح کنه دادیار یاشعبه بازپرسی پرونده رو دادیار دستور داده بره اگاهی امروز دستور داده بره اگاهی پرونده شعبه بازپرسی گفت فردا میفرستم اگاهی الان چیکار کنم ایا باید لایحه بدم چیکار کنم اگه گفت نه تصحیح میکنیم ونه لایحه شنارو میزاریم داخل پرونده چیکار کنم خیلی مچکرم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام بله می توانید با مراجعه به شعبه مورد نظر درخواست تصحیح مفاد اظهارات را مطرح نمایید. موفق و موید باشید