مطالبه وجه نقد و خسارت تاخیر تادیه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر، همسر بنده سال ۹۹ برای پیش فروش یکساله کوییک اس ثبت نام کرد و پس از تکمیل وجه پیامکی مبنی بر عدم موجود بودن کوییک اس و جایگزین کوییک معمولی براش اومد که اصلا مشخص نشد که چطور کوییک معمولی جایگزین کوییک اس شد به هر حال ما کوییک معمولی رو تحویل گرفتیم و نمایندگی به ما اعلام کرد که برای دریافت ماوالتفاوت وجه پرداختی ما که حدود ۱۵ میلیون هستش از سایپا پیامک میاد. متاسفانه الان نزدیک ۴ ماه گذشته و خبری از پرداخت پول نیست، چند بار به امور مشترکین سایپا مراجعه کردیم نتیجه نگرفتیم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چیکار باید بکنیم آیا امکان شکایت داریم برای دریافت اصل پول و خسارت دیر کرد در پرداخت پول از طرف شرکت سایپا ؟؟؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام بله شما می توانید به طرفیت شرکت مورد نظر اقامه دعوای مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه مطرح‌ نمایید . موفق و موید باشید