تهمت و آبرو ریزی از جانب شوهر

دسته بندی : کیفری | توهین
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
شوهرم اعتیادداردوتعمت به روابط نامشروع باپسری میزندوهمیشه باهام دعواداردکه بروخونه بابات ومن الان خونه پدرم هستم درضمن ۱دختر۶ماهه دارم بااین حرفش ابروخودموخانوادم برده!شکایت کردم ونوبت شوراداریم.لطفاراهنمایی کنبد باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر.سوالتون مسخص نیست برای راهنمایی بهتر توصیه میشود از مشاوره تلفنی استفاده کنید.