اعتراض ثالث به توقیف خودرو

دسته بندی : حقوقی | اعتراض ثالث٬ جلب ثالث
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام..بنده خودرو لیزینگی خریدم و مشخصه دو سال هست دست بنده هست..هم از وکالت رسمی و هم دستی و هم بیمه و..... منتها سوال اینکه ایا در اعتراض ثالث در مورد توقیف خودرو.. اسناد مدارک انتقال بنده تاریخش باید قبل از ((تاریخ شکایت پرونده باشه)) یا((تاریخی که توقیف اومده رو ماشین)) چون طرف بابت معامله سال 98 شکایت کرده.. منتها دستور توقیف رو خودروی بنده چون تعویض پلاک نشده در تاریخ ۱۴٠٠ اومده حال با توجه به این بنده که تاریخ وکالت و نقل انتقالم در سال،98 هست و دستور توقیف ۱۴٠٠ اومده قبول میشه..یا پرونده ای که شاکی سال ۹۸ باز کرده؟ چون بنده که نمیدونستم مشکل شکایت پیش میاد توقیف سال 1400 اومده دستورش ـــسپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر.شما میتوانید بعنوان معترض ثالث اجرایی به واحد اجرای احکام مراجعه کرده و مدارک اثبات مالکیت خویش را ارائه کنید.