09 بهمن 1402

برای اعتراض به توقیف اموال در مرحله اجرا چه نوع اعتراضی مطرح کنید

دسته بندی : حقوقی | اعتراض ثالث٬ جلب ثالث
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
در راستای ماده 44 قانون اجرای احکام مدنی دادخواست معترض ثالث برای توقف عملیات اجرایی در خصوص اموال غیر منقول باید با عنوان اعتراض ثالث اجرایی مطرح گرددیا اعتراص ثالث به رای ؟ واینکه مرجع صالح رسیدگی کدام دادگاه است دادگاه اجرا کننده یا دادگاه صادر کننده اجراییه؟
اگر اجراییه در راستای رای داور باشه فرقی میکنه نوع اعتراص ثالث؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، اعتراض ثالث به رأی مطرح کنید و باید در دادگاهی مطرح کنید که صادر کننده رأی بوده است .