ثبت دادخواست ابطال مبایعه نامه

دسته بندی : حقوقی | تایید فسخ قرارداد (غیرمالی)
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام،به شخصی ازشماره پلاک سندهای خودم که جانمایی نشده از۱۳۸۷ تاکنون قولنامه ای به متراژ ۳هزارمتر منعقد نمودم وادرس زمینی که گمان میکردم ومیکنم متعلق به این دوسند بنده میباشد را به عنوان پلاک خودم قید نمودم درقولنامه ۳هزارمتر،(اما جانمایی نشده دوسندم که مشخص بشه این زمین که ادرش روقید کردم آیا متعلق به سندهای بنده هست یاخیر)قرار براین شدکه این شخص مراحل قانونی و...راطی وزمین را دیوارکشی کند وتحویل بنده بدهدکه نتوانست ویک فسخ نامه هم روی برگ اچار بابت قولنامه ۳هزارمتراز این شخص دارم که اگر نتوانست زمین را تحویلم بدهد ۳هزارمتر فسخ میباشدواین شخص الان دارد سوء استفاده میکندازقولنامه بنده قولنامه ۳هزارمتر روی برگه اچار منعقد شده ودرسال۱۳۹۳منعقد شده وتاکنون اقدام قانونی جهت فسخ نکردم وفردا میخوام درخواست ابطال مبایعه نامه ثبت کنم الان دادخواست اعلان ابطال مبایعه نامه ثبت کنم؟یا ابطال مبایعه نامه؟یا باعنوان دیگری باید درخواستم را ثبت کنم سپاسگزام

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام بهترین را جهت اقامه دعوی و ثبت دادخواست تأیید فسخ مورد معامله می باشد نه ابطال آن که به احتمال زیاد با رد دعوی مواجه خواهد شد. موفق و موید باشید