دعوای مطالبه وجه از جانب زوج علیه زوجه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام صبح شما بخیر. دوماه و نیم پیش دادخواست مطالبه وجه به طرفیت خانمم ارائه دادم و پرینت بانکی که حدود ۳سال پیش از بانک به حساب خانمم ۲۱ میلیون تومن واریز کردم اما شاهدی نداشتیم و با این پول مغازه لباس فروشی برای خانمم گرفتم و بعداز ۸ ماه بخاطر ورشکستگی مغازه رو جمع کرد. حالا تو شورا هم یه لایحه داده هم گفته شاهددارم که کارت بانکی دست شوهرم بوده و خودش پولهارو خرج کرده. درحالیکه دروغ میگوید. نزد صاحب مغازه رفتم که کپی اجاره مغازه رو بهم بده که بهونه آورد که فقط دستی بوده و پاره کرده. حالا چون مغازه در یک پاساژ بوده هیچکس به نفع من شهادت نمیدهد که مغازه داشتیم.حالا حدود ۲ هفته دیگه دادگاه داریم چطور فقط با پرینت بانکی قاضی به نفع من رای میدهد آیا با اون لایحه خانمم و اگر شاهدبیاورد که خانمم کارت بانکیشو به من داده آیا قاضی با توجه به شاهد حق رو به خانمم میده؟ چیکار کنم که به حقم برسم؟ آیا میشه ۲ نفر از همکاران و یک دوستم که قبلا مغازه رو دیدن برگه استشهاد داشتن مغازه امضا کنند یا حتما باید صاحب مغازه هایی که کنار مغازمون بودن شهادتنامه رو امضا کنند و آیا حتما باید در جلسه دادگاه حضور داشته باشند یا فقط،امضا و اثر انگشتشون توی برگه کافیست؟ و اینکه هفته قبل جلسه اعسار مهریه بوده آیا اگر خانمم به این ۲۱ میلیون محکوم شود آیا بعنوان پیش قسط مهریه،میشود استناد کنم و دادگاه می پذیره؟ آخه یه آپارتمان ۶۴ متری که خریدم که سندش در رهن بانکه و دست مستاجره و نیز کل پول رهن خودم که مستاجرم برای مهریه هردوتاش توقیف شدن ایا پول رهنو بعنوان پیش قسط درتوقیف میمونه و اون خونه ای که خریدم و مستاجر داره رفع توقیف میکنند؟ چون دوبار لایحه اعتراض بردم هیچکدوم رفع توقیف نشده. ممنون،میشم توضیحات بیشتری بهم ارائه بدید.

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام شما به پرینت بانکی استناد نمایید و اگر ایشان شاهدی ارایه دادن ایشان را جرح نمایید و می توانید از دوستانی که آگاهی کافی به فعالیت مغازه داشته اند را به عنوان شهود معرفی نمایید و در صورت لزوم باید در محکمه حضور داشته باشند و در صورت محکومیت همسر شما بله مبالغ ذکر شده جزء مهریه محسوب خواهد شد و در مورد رفع توقیف از مبلغ بیعانه منزل می توانید به مستثنیات دین اشاره نمایید. موفق و موید باشید