امکان اخذ پرینت تماس و پیامک همسر وجود دارد؟

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ببخشید من چجوری میتونم پرینت مکالمات تلفن و متن پیام گوشی و واتساپ همسرم رو بگیرم،بدون اینکه خودش متوجه بشه

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ اصولا امکان اخذ پرینت صرفا با درخواست مالک خط یا استعلام مقام قضایی وجود دارد و ب درخواست افراد دیگر ترتیب اثر داده نمیشود در استعلام مقام قضایی نیز اگر اتهامی را با دلیل و مدرک ب همسرتان منتسب کنید بطوریکه قاضی را مجاب ب اخذ پرینت برای تنویر موضوع اتهامی کند،ممکن خواهد بود ب صرف ظن و گمان بدون دلیل و مدرک توجهی نمیشود موید باشید