02 خرداد 1401

دستور قرار بایگانی پرونده

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

باسلام وعرض ادب درپرونده مختومه مهریه بنده اشاره شده ( دستورقضایی مبنی بر بایگانی شدن پرونده صادروپرونده منتظر اجرای دستور قاضی دردفتر میباشد) معنی این جمله یعنی چه؟ باتشکر

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام همانطور که مشخص است این قرار به نوعی به نفع متهم است زیرا باعث می شود مجازات نشود و به او فرصت مجدد داده می شود. اما از طرف دیگر ممکن است که متهم مایل باشد که از خود دفاع کند و بی گناهی و برائتش ثابت شود یا اینکه شاکی ادعا کند که اصلا گذشت نکرده یا اینکه مشخص شود که پرونده شاکی دارد. به خاطر این دلایل قانون گذار حق اعتراض را برای هر دو طرف قایل شده است؛ بنابراین طبق قانون این قرار ظرف ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض است. مرجع صالح برای رسیدگی برای اعتراض به این قرار، دادگاه تجدیدنظر استان می باشد. موفق و موید باشید