03 خرداد 1401

عدم پرداخت دیه مقرر از جانب دادگاه

دسته بندی : کیفری | دیه
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام اگر کسی در یک دعوا کسی را کتک زده باشد اما طرف صدمه جدی ندیده ولی شکایت کرده و درخواست دیه و ان شخص ام به دلیل نداشتن دیه مدتیست تحت تعقیب است و فراری اگر دردام قانون بیافتد چع اتفاقی می افتد و این فرار ایا روی مجازات او تاثیر میگذارد؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام اگر توان پرداخت مبلغ دیه را نداشته باشید می توانید درخواست اعسار از پرداخت دیه مطرح و به صورت تقسیط دیه را پرداخت نمایید و متواری بودن شما هیچ کمکی به شما نخواهد کرد . موفق و موید باشید