04 خرداد 1401

سوال در خصوص نحوه اثبات دعوی در ملک مشاعی

دسته بندی : حقوقی | املاک
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر پرونده ابطال سنددرموردملکی مشاعی که طرف دعوی یک نفرمیباشد ولی چون مشاع هست تمامی مالکین بعنوان خوانده قرارگرفتند الان درمرحله تجدیدخواهی دوشاهدبایستی معرفی کنیم چون اختلاف خانوادگی بوده کسی اطلاع ازاین موضوع نداشته ونمیتوانیم بعنوان شاهد کسی رامعرفی کنیم دونفراز خواندگان میتوانند شاهد شوند؟؟؟اگرخیرراهکارچیست؟؟؟؟؟ ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام در پاسخ باید اعلام کنم خیر خوانده گان را نمی شود به عنوان شاهد معرفی کرد وشما باید از سایر ادله اثبات دعوی استفاده نمایید