دریافت دستمزد به صورت ملک

دسته بندی : حقوقی | املاک
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

چجوری اثبات کنم وقتی مدرکی ندارم و همه چیزم بر حسب اعتماد بوده و لفظی قراردادی باهاش نداشتم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اگر قولنامه ی ملک به نام شما نوشته شده ،آن فرد نمی تواند ملک را از شما بگیرد نهایتا به پرداخت ثمن محکوم شوید که آن هم می توانید برای اثبات رابطه ی کاری و دریافت دستمزد به صورت ملک،دو شاهد معرفی کنید.