21 خرداد 1401

فحاشی و توهین و افترا اشخاص عادی

دسته بندی : کیفری | توهین
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده معلم هستم با سابقه 11سال تدریس جدیدا یه اختلاف جزیی با مربی کلاس موسیقیم پیش اومده که ایشون برگشت در واتساپ بصورت ویس بهم گفت که تو روانی هستی و تو بیشعور هستی و تو صلاحیت معلمی رو نداری و باید استعفا بدی و وای به حال دانش آموزهات که گیر معلم بیشعوری مثل تو افتادن که بنده رو واقعا ناراحت کرد بعدش ویس رو مادرم هم گوش داد ایشون هم قند و فشار داره که باعث شد فکر و استرس بزنه سرش و فشار و قندش دوباری هست که رفته بالا و دکترش گفته نباید اصلا به خودش استرس وارد کنه استرس براش بد هستش که شاید خدای نکرده براش مشکل جدی پیش بیاد من میخوام علیه این آقا شکایت کنم آیا میتونم و اگر میتونم شکایتمو چطور میتونم طراحی و ارایه کنم و ممنون از زحماتتون.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید اسکرین شات گرفته و باعناوین توهین وافترا فحاشی مزاحمت طرح شکایت نمایید