07 تیر 1401

چه شکایتی میتوانم مطرح کنم؟

دسته بندی : کیفری | توهین
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و احترام

بنده پدر یک پسر ۳ و نیم ساله هستم. هفته ی گذشته هنگامیکه به جهت سرگرم کردن و بیرون بردن، پسرم را به خانه مادرم بردم، (مادرم اینها شهرستان بودن و خانه خالی بود) و با وجودیکه با پیامک به همسرم اطلاع داده بودم که تا دو ساعت دیگر به خانه برمیگردیم، ایشان به در خانه آمدن و با فشردن پشت سر هم و پیوسته زنگ درب خانه، بدون رضایت بنده و بعد از اینکه بخاطر ترسیدن فرزندم، درب را باز کردم به داخل خانه آمدند. در خانه شروع به بکار بردن الفاظ رکیک در برابر چشمان فرزندم به خودم و خواهر و مادرم نمودند و بدترین تهمت ها را به آنها زدند. از آنجا که ایشان یک سگ دارند و مادرم به شدت با وجود حیوان در خانه مخالفند، سگ را نیز به خانه مادرم آورده بودند. در غین حال مرتب به پسرم می‌گفتند اینجا جای بدیه، پدرت آدم بدیه، بیا بریم که فرزندم مخالفت می‌کردند و میگفتند نمیام و تو برو، میخوام پیش بابا بمونم و بازی کنم. با توجه به این شرایط و با وجودیکه چندین بار ازشان خواستم خانه را ترک کنند، بیرون نرفته و به رفتارهایشان ادامه دادند. در نهایت بنده ایشان را از واحد بیرون کردم. توی راهرو چون پسرم ترسید و گریه کرد، رهایشان کردم و ایشان دوباره به داخل برگشته و همانجا با پلیس تماس گرفتند. کتک کاری و یا ضرب و شتمی رخ نداد ولی چون مقاومت میکردند، احتمال اینکه کبودی یا قرمزی خفیف روی بدنشان ایجاد شده باشد، وجود دارد. شاهدی برای همه این اتفاقات وجود نداشت. حال ایشان از بنده با عنوان ضرب و جرح عمدی شکایت کرده اند. با توجه به اینکه هدف ایشان پرونده سازی برای اینجاب جهت گرفتن حضانت کودک هست، بنده نیز قصد نوشتن شکواییه علیه ایشان را دارم. در این موضوع رخ داده در چه مواردی میتوانم از ایشان شکایت کنم و از کجا اقدام کنم؟ دادگاه یا کلانتری؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ حسب توضیحات جنابعالی شما میتوانید ب اتهام توهین و الفاظ رکیک و تحت شرایطی افترا از ایشان شکایت متقابل مطرح کنید همچنین اگر ورود ایشان ب منزل با قهر و غلبه و برخلاف تمایل صاحب ملک بوده امکان شکایت ورود ب عنف از جانب صاحب ملک وجود دارد با وجود همه اینها اگر توهین های ایشان مشمول انتساب اتهام هایی دائر بر زنا و لواط ب شما یا مادرتان هست شکایت کیفری قذف نیز متصور هست ک شلاق حدی دارد با طرح مجموعه ای از این شکایت ها بعنوان شکایت های متقابل امکان رسیدن ب نتیجه مطلوبتان وجود دارد علی ای حال بهتر است جهت بررسی کامل موضوع با احدی از متخصصین مربوطه مشاوره متنی با تلفنی اخذ نمایید تا راهنمایی دقیقتری صورت گیرد موید باشید