08 تیر 1401

سرقت اکانت بازی را چگونه پیگیری کنم؟

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

من یک اکانت بازی داشتم یکی ازمن دزدیتدش ۲، میلیون پولش دادم بلاکم کرده زنگ میزنم میگه نمیشناسم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ امکان پیگیری موضوع با در میان گذاشتن سریع ان با مراکز پلیس فتا و کارشناسان مربوطه وجود دارد مضاف ب اینکه میتوانید در اسرع وقت شکواییه سرقت اینترنتی را از طریق دفاتر خدمات قضایی ب ثبت برسانید ک ب پلیس فتا ارجاع خواهد شد جهت بررسی و ادامه تحقیقات. موید باشید