18 تیر 1399

کار در یوتیوب

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام.ایا کار و کسب در امد در یوتیوب،با توجه به فیلتر بودن این سایت،منع قانونی دارد؟ایا مجوز خاصی لازم دارد؟وضعیت مالیات آن چگونه است؟با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام تا جايي اطلاع دارم نياز به مجوز نداشته ولي به دليل فيلتر اين سايت شما بايد با شخصي در خارج از كشور ارتباط داشته باشيد كه داراي حساب بانكي و آدرس باشد ،چرا كه نيازمند افتتاح حساب گوگل ادسنس هستيد و در حال حاضر براي ايرانيان اين امكان فراهم نخواهد بود ،به همين دليل پيشنهاد ميكنم حتما با شخص مورد اعتماد همكاري داشته باشيد ،چرا كه درآمد شما به حساب ايشان در خارج از كشور ميرود و اگر شناختي نداشته باشيد امكان برداشتن پول و كلاهبرداري هست نحوه ماليات بسته ب كشوري كه آن شخص كه با ايشان همكاري ميكنيد در آن حضور دارد متفاوت است ،بزاي مثال در كشور سوئد ميزان ماليات ٦٠درصد از سود شما ازين كار هست بنابزاين قوانين كشوري كه حساب در آن دازيد را مطالعه بفرماييد و باتوجه به اين توضيحات كشور ايران ازين بابت مالياتي دريافت نميكند موفق باشيد سميعي