14 مرداد 1401

سوال در خصوص پیامک کشف حجاب

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده با دوستم که پسر هستن داخل ماشین من بودیم و داشتیم صحبت میکردیم که پلیس نیروی انتظامی به این دلیل که باهم نسبتی نداشتیم شماره پلاک رو برداشتن و توی سامانه ثبت شده که دور دور با اون شخص و من به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کردم و تعهد برای کشف حجاب ازم گرفتن آیا اگر دوباره برای من پیامک کشف حجاب بیاید آیا در رابطه با اون آقا که قبلا باهاشون بیرون بودم برای بنده مشکلی پیش میاد یا خیر؟ آیا باید به دادگاه مراجعه کنم ؟ و اینکه این گزارش ها تا چه مدت در سامانه پلیس ثبت هستند ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی در خصوص روابط نامشروع در صورت تکرار پرونده شما به دادگاه ارجاع خواهد شد،در صورتیکه برای بار دوم پیامک کشف حجتب برای شما ارسال شود خودرو در صورت توقیف به پارکینگ انتقال داده خواهد شد.