20 مرداد 1401

میزان محاسبه دیه از طریق جدول سایت

دسته بندی : کیفری | دیه
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام خدمت وکلای عزیز سرزمینمون بنده در تاریخ1400/11/25تصادف کردم و ماشین واژگون شد و سرنشین هم نداشتم که مقصر100درصد شدم و بعد از 6 ماه طول درمان سوال اول اینکه صدور بیمه نامه من1399/12/06 بوده ولی تاریخ تصادف تو سال 1400 بوده ایا دیعه طبق صدور بیمه نامه سال99 ,330میلیون داده میشه یا سال1400از 480 میلیون یا اگر اینکه تا سقف 330 میلیون تعهد بیمه داده میشه بر مبنای سال 1400 محاسبه میشود یا سال 99 سوال دوم اینکه برآورد نامه پزشک قانونی تو سال 99 چقدر میشود 1شکستگی استخوان بازوی چپ2جراحت(موضحه)بازوی چپ3شکستگی بخش ابتدایی استخوان درشت نی ساق پا راست با گسترش به سطح مفصلی4شکستگی استخوان ران راست5شکستگی استخوان جمجمه در سمت چپ(هاشمه) 5شکستگی چند درصد از دندانها که به علت پوسیدگی شدید قبلی ضربه در ایجادآن به میزان پنج درصد موثر بوده است6 جراحت بخیه شده (متلاحمه)سمت چپ سر7جراحت بخیه شده (متلاحمه)سمت چپ پیشانی8جراحت بخیه شده (متلاحمه)سمت چپ سر9 جراحت بخیه شده(دامیه)درگوشه خارجی چشم10 تورم شدید اطراف چشم چپ 11کبودی زیر چشم12کبودی زیر پلک فوقانی 13چهار ناحیه سائیدگی(چهار عدد حارصه)روی قفسه سینه 14پنج عدد سائیدگی (پنج عددحارصه)پشت دست راست15سائیدگی (حارصه)روی ساعددست چپ16خراشیدگی(حارصه)روی ساعد دست راست17سائیدگی (حارصه)روی بند میانی انگشت چهارم دست18خراشیدگی (حارصه)روی مچ دست راست19سائیدگی (حارصه)روی بند میانی انگشت سوم20دو عدد سائیدگی (دو عدد حارصه)روی ساق پای راست ممنون میشم برآورد کنید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام نحوه دقیق محاسبه دیه براساس نظریه پزشکی قانونی است البته شما میتوانید مقدار تقریبی دیه را از طریق برنامه تعبیه شده داخل همین سایت استفاده کنید .