21 مرداد 1401

سوال در خصوص اثبات حجر پدر

دسته بندی : حقوقی | املاک
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ... ملکی در زمان حیات موروث که دچار بیماری بوده به یکی از فرزندان واگذار میشه و وجه معامله هم توسط خریدار که فرزند بزرگ خانواده بوده پرداخت میشه ... هنگام تنظیم قولنامه هم وراث زیر قولنانه رو به عنوان شاهد امضا کرده و سلامت عقلی پدرشون رو تایید میکنن به غیر از یک نفر .... الان اون یک نفر ادعای محجور بودن موروث رو داره در حالیکه از تمام ماجرا هنگام معامله با خبر بوده و بعد از گذشت ۱۵ سال چنین ادعایی داره و جالب تر اینکه بعد از این معامله یک ملک دیگه توسط موروث فروخته میشه و همین شخصی که الان ادعای حجر پدرش رو در زمان حیات داره در اون معامله زیر قولنامه رو امضا کرده و این خودش یک نوع تناقضه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی در صورتیکه مدعی باشند میبایست جهت رای حجر اقدام نماید در غیر اینصورت مبایعه نامه صحیح خواهد بود.