17 شهریور 1399

پس گرفتن طلب

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام سال۹۴از مغازه یه آشنا کامپیوتر کارکرده خریدم بعد یه مدت متوجه شدم سخت افزاری که پولشو گرفته برام نصب نکرده ۲ بار که ویندوز پرید بردم پس دادم گفت که باشه تا بفروشم پولشو بهت بدم بعد از ۲یا۳ماه هم ورشکست شد وبا بهم خوردن شراکتش واینکه حدود ۲۰۰میلیون بدهی دیگه نتونستم پیداش کنم به باباش گفتم اونم پیچوند وازم یکی دو سال وقت خاست الانم بعد این همه سال واینکه فاکتور ندارم وفقط یه دستنوشته مثل فاکتور دارم ازش کلا منکر همه چی شده وحدود ۱میلیون تومن روقبول دار نیس میگه فاکتور بیار با مهر پولتو بدم حالا از شما کمک میخام که چکار باید کنم تا پولوبتونم پس بگیرم ممنون
واینکه من ساکن کرج هستم وخوانده در همدان آیا من باید در کرج شکایت را طرح کنم یا در همدان محل دقیق خوانده رو هم فکر نکنم بتونم بدست بیارم ممنون میشم جواب رو بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم با توجه به رسید دستنویس طی شرحی دادخواست مطالبه وجه را به شورای حل اختلاف محل اقامت خوانده تقدیم تا پس از رسیدگی و احراز مدیون بودن خوانده حکم مقتضی صادر شود