21 شهریور 1399

خواهان (شاکی ) احیای حق وجه نقد

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. من خواهان یه‌ پرونده که خوانده ازم بیست تومان پول گرفته و کارت به کارت یا انتقال وجه به حسابش مدارک هست و علاوه بر ان دوشاهد ارایه دادم. خوانده قسم ناحق خورده که من طلب را بهشت برگرندوندم و هیچ شاهدی هم نیاورد. و احتمال با نفوذی که بر روی قاضی داشتن رای به بطلان دعوی بنده دادن و برام جای خیلی تعجب و تاسف بود. کی جوابگو هستش اینهمه نامردی و ناحقی میشه فساد تا کجا‌ و کی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم سوگند خوانده جایی است که هیچ دلیلی شما علیه وی ندارید و اینجا که ادعا پرداخت می کند باید با دلیل ثابت کند صرف سوگند قاطع دعوی نیست در شرایط مذکور به رای اعتراض کنید