27 آبان 1399

شکایت از همسرم بدلیل کشف حجاب در شبکه های اجتماعی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
همسر‌بنده عکس بدون حجاب خود رو در پروفایل شخصیش صفحات مجازی از جمله اینستاگرام و ... قرار داده
منظورم از بی حجاب فقط موهای زن کامل مشخص است. آیا ینده به عنوان شوهر ایشان میتواتم شکایت کیفری بکنم؟
اگر پاسخ مثبت است نحوه اثبات آن چگونه است؟ شاهد نیاز هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم حق شکایت برای شما محفوظ است و می توانید کتبا به دادسرا شکایت نمایید البته اگر صفحه مجازی فیک نباشد و یا بعدا انکار نکند که مثلا همسرم انرا عمدا ایجاد کرده تا افترا بزند البته این ادعا در پلیس فتا قابل اثبات است باید متذکر شوم در تبصره ماده قانون مجازات اسلامی آمده است که " زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر انظار عمومی ظاهر می شوند ، به حبس از ده روز تا دو ماه و یا جریمه نقدی از پنجاه تا پانصد هزار ریال محکوم خواهند شد . " این مجازات تعیین شده ، مجازات بد حجابی یا بی حجابی زنان است . هم چنین در خود ماده قانون مجازات آمده است که هر کس به طور علنی در انظار و اماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی کند علاوه بر اینکه به کیفر آن عمل محکوم می شود ، به حبس از ده روز تا دو ماه یا تا ضربه شلاق محکوم می شود . فلذا اگر فضای مجازی را منظر عمومی تلقی نماییم با اثبات مالکیت صفحه مجازی قابل مجازات است