11 دی 1399

برداشت از حساب

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام بنده وامی حدود2سال قبل خواستم بگیرم که2ضامن داشتم بنده فقط ظهرسفتهای ضامن رو امضا کردم وقرار اد بانک هم امضاکردم وحتی قبض برداشت از حساب. اما هیچ چک و سفته ای به بانک ندادم واز وام گرفتن منصرف شدم امابعدچندسال اخطار از بانک واسم اومد جویاشدم دیدم یکی ازضامنین چک بین بانکی گرفته ودربانکی دیگر آنرا نقد کرده وحدود4میلیون قسط هم پرداخت کرده. بند به چه شکل میتونم از بانک شکایت کنم آیا موفق میشم. لازم به ذکر است چندماه قبل اظهارنامه به ضامن دادم که جوابش را یک اقرارنامه نوشته که نصف پول را دریافت کردم ونصف دیگر‌ش را رئیس بانک نقد گرفته بدون اینکه بنده یعنی وام گیرنده متوجه بشه. بنظرشما میتونم کاری کنم چون بنده رو بدهکار بانک کردن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم در صورتیکه ضامن اقرار رسمی نموده که وجه را او دریافت و قسمتی را خود برداشت و الباقی را به کارمند بانک داده است شما می توانید از آنها به اتهام تحصیل مال نامشروع شکایت نمایید