30 بهمن 1399

نحوه تمدید قرارداد اجاره آپارتمان؟

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
علیرضا ربیعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.
آپارتمانی را 2 سال قبل خریدم وبه فروشنده به رهن و اجاره دادم والان درخواست تمدید رو داره ضمن اینکه تمام وجه فروش منزلش رو داده به شخصی که واسش خونه بسازه و طرف کلاه برداری کرده با این شرایط به نام خودش تمدید کنم یا بهتر هست به نام خانمش باشه.
ضمنا سند خونه رو بنام خودم انتقال دادم.
تشکر از شما.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مشکلی بابت تمدید اجاره به نام خود شهص مستأجر فعلی وجود نداره چنانچه ایشان در زمان معین پس از اتمام مدت قرارداد اجاره ملک را تخلیه ننماید شما می توانید با مراجعه به شورای‌حل اختلاف دستور تخلیه ایشان را اخذ نمایید در ضمن حتما قرارداد اجاره را دو نفر شاهد امضا نماید