نحوه عضو گیری جدید در تعاونی ها چگونه است ؟؟

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شرکت تعاونی مصرف بجای انتشاراطلاعیه عضوگیری جدید در روزنامه اطلاعات ، با انتشار اطلاعیه ۹/۶/ ۹۳و فاقد شماره اندیکاتور عضوگیری نموده .
این شیوه موجب شده تا تعدادی از بازنشستگان سازمان در شهرستان ها بی خبر بمانندو نتوانند عضو شوند و حق مادی و معنوی آنها تضییع شود .هم اینک که مطلع شده اند به این پنهان کاری و مانع تراشی معترض و خواهان عضویت ازهمان تاریخ ۱۳۹۳ و احقاق حقوق خود هستند ، لطفا راهنمایی فرمایید چگونه و به کجا شکایت نماییم تا از حق خو دفاع و به نتیجه مطلوب یعنی عصویت از ۱۳۹۳ در تعاونی مصرف برسیم. ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم باید اساسنامه شرکت تعاونی را مطالعه نمود که نحوه واگذاری سهام جدید چگونه بوده است سپس اظهار نمود