حق الزحمه مدیر تصفیه

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
محسن شمس الهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. احدی از اقوام بسیار نزدیک به دلیل ورشکستگی شرکت جهت تادیه دیون به طلبکاران و انجام روند قانونی طبق دستور مرجع قضایی، از بنده به عنوان فرد مورد اعتماد خود درخواست نموده تا به عنوان مدیر تصفیه در این مسیر در کنارش باشم . سوال من اینه که حدود حق الزحمه یک مدیر تصفیه برای املاک و مستقلات یک شرکت که حدودا 200 میلیارد تومان برآورد شده چقدر هست و مهمترین جرایمی که ممکنه در پذیرفتن این مسولیت گریبانگیر شخص من بشه چیه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

میزان حق الزحمه مدبر تصفیه مطابق ماده 442 قانون تجارت توسط قاضی تعیین می شود. جرایم مختلفی در خصوص مدیر تصفیه پیش بینی شده که از جمله آنها می توان به جرم مقرر در ماده 555 قانون تجارت اشاره نمود که شامل حیف و میل نمودن اموال تاجر می شود یا جرم مقرر در ماده 556 قانون مذکور که شامل تبانی مدیر تصفیه می باشد و...