اداره ثبت شرکت ها

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
یک شرکت سهامی خاص هست که به امور پیمانکاری مشغول بوده و قبل از اتمام اعتبار روزنامه رسمی پروژه ای رو به اتمام رسونده ولی یکی از بند های پیمان از لحاظ مبلغ اشتباه شده(کمتر قید شده) فلذا صورت وضعیت نهایی تادیه نشده و به مدت دو سال بدلیل همون ایراد زمین مونده و شکایتی علیه شرکت کارفرما(که اشتباه از اونها بوده) صورت گرفته ولی در این بازه شکایت چون اعتبار آگهی روزنامه رسمی تمام شده بوده شکایت رد میشه
برای تمدید که نیازمند مضای سهامداران هست(3 نفر)
اگر یکی مخالفت کنه و بگه که اگر درصد سهام من افزایش پیدا نکنه امضا نمیکنم آیا میشه بدون اون روزنامه رسمی رو تمدید کرد؟
و اگر دو نفر که بشه دو سوم مخالفت کنن بازهم راهی برای تمدید و اجرای شکایت هست؟
مثلا مدیر عامل شخصا شکایت کنه
حتی اگر تمدید نشه آیا میشه از باب اتلاف و تسبیب شکایتی علیه این دو اقامه کرد که باعث ماندن پول فرد ثالث به مدت چند سال و افت ارزش آن و در آخر باعث عدم وصول آن شده اند انجام داد؟
تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام خیر شما باید از طریق اداره ثبت شرکت ها موضوع را پیگیری نمایید