تنظیم صورت جلسه هیات مدیره و مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده شرکت داری سه عضو سهامدار که هر سه عضو هیات مدیره میباشند

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

تنظیم صورت جلسه هیات مدیره و مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده
شرکت داری سه عضو سهامدار که هر سه عضو هیات مدیره میباشنداست یک عضو از سه نفر که دارای فقط 12 درصد سهام میباشد حاضر به امضای صورتجلسه هیت مدیره و مجمع نمیباشد
و الان نیاز به انتشار روزنامه رسمی میباشد
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی در مجمع عمومی عادی، تصمیمات ، همواره به اکثریت نصف به علاوه یک آرای حاضر در جلسه رسمی معتبر خواهد بود مگر در مورد انتخاب مدیران و بازرسان که اکثریت نسبی است البته برخی تصمیمات مجامع مطابق ماده 106 باید اگهی شود:در مواردی که تصمیمات مجمع عمومی متضمن یکی از امور ذیل باشد یک نسخه از صورت جلسه مجمع باید جهت ثبت به مرجع شرکت‌ها ارسال گردد: انتخاب مدیران و بازرس یا بازرسان. تصویب ترازنامه. کاهش یا افزایش سرمایه و هر نوع تغییر در اساسنامه. انحلال شرکت و نحوه تصفیه آن ......موفق باشید ، در صورت نیاز به مشاوره تلفنی از سایت اقدام نمایید