ایا تغییر نحوه پرداخت در دعوی اعسار ممکن است ؟

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
طاعاتتون مقبول درگاه حق
من سال۹۸ به ازای ۱۰ سکه پیش پرداخت ویک سکه معوق از طرف ضامن طرف مقابلم زمینی را به صورت مشاعی قبول کردم بعد از چند روز اونا به بهانه اینکه از سال ۹۷تا ۹۸مبلغ ۱۱ میلیون از حقوق همسر سابقم به صورت یک چهارم کسر شده ،به مبلغ ۱۱میلیون از متراژ زمین کم کردن
که من اعتراض کردم یک چهارم ربطی به سکه وپیش پرداخت نداره ولی بعد از گذشت یک سال قاضی قبول نداره وبا پرخاش جواب من میده
الان هم طرف مقابل اعتراض کرده وتبدیل در پرداخت سکه گرفته که قبلا هر پنج ماه یک سکه بود الان هر ۱۲ ماه یک سکه شده وداخل پرانتز نوشته با احتساب اینکه یک چهارم حقوق هم کسر می‌شود
الان قاضی ۴سکه های معوق براساس رای جدید حساب میکنه وچون دوتا بخشیده شده میگه آیشان به شماره معوق ندارن

لطفا راهنمایی کنید
الان من میتونم ۲۷ متر زمینی که از متراژ اصلی به بهانه کسر یک چهارم کم شده برگردونم
آیا یک جهارم نباید جدا از سکه ها حساب شود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاررر محترم اینکه قاضی صادر کننده رای اعسار با تقاضای تعدیل میزان تعهد پرداخت به اقساط را تغییر داده از اختیارات اوست و حتی جمله داخل پرانتز هم ملاک تغییر اقساط قرار داده است اما در مورد کسری متراژ اگر صورتجلسه در خصوص کسر متراژ دارید می توانید ماله تفاوت متراژ را مطالبه نمایید