09 آذر 1401

فیشینگ و کلاهبرداری...

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شخصی ۸ ماه پیش بامن تماس میگیرن که قرعه کشی برنده شدی به مبلغ ۵۰تومان
شماره کارت دادم گفتن رمز میاد برام بخونید این کارانجام دادم گفتن نه شماکارت دوستم پیشم بود شماره کارت اونم دادم یدفعه دوستم گفت کلاه برداری
چند روز بعد ۱۰میلیون پول واریز میشه به حساب و ۱میلیوم ۱میلیون برداشت میشه خواهرم میفهمه سری ۶ت خازج میکنه چندروز بعد میره خدمات قضایی میره توضیح میده شکایت کنه پرونده انگار درست میشه اما شکات نمیشه انگار باید مراحل میرفته جلو خواهرم بلد نبود انجام نشده ما فکر میکردیم شکایت کردیم از کجا فهمیدیم از اینجا که بعد ۹ ما یعنی الان ابلاغیه میاد. برگردیم به اوایل فروردین چند روز بعد پولیس فتی پاکدشت تمای میکیره ما توضیح میدیم میگه اون ۶ میلیون برگردونید ما به حساب همون شخص بر میگردونیم بعد چند ماه یه ابلاغیه میاد عدم حضور متهمین، پرینت حساب، پلیس فتا ، ۱سال حبس و ۱۰میلیون پول پرداخت بشه
همون شاکی گفت هرجا دادگاه باشه میام میگم شما ۶ت اردیبهشت برگردوندید
چند روز فرصت داریم که اعتراض بزنیم من تنها مدارک پرینت حساب که پول رفته و ۶ ت پولی که به اقا دادم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی بدوا اعلام گذشت محضری از شاکی اخذ و سپس به اتهام کلاهبرداری از اشخاصی که پول از حساب شما به حسابسان واریزگشته طرح شکایت نمایید و به استناد مدارک مزبور به رای اعتراض نمایید. موفق باشید