12 آذر 1401

حسب توضیحات چه اقدامی میتوانم انجام دهم؟

دسته بندی : کیفری | توهین
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام. با همسایه طبق همکف دچار مشکلات شدیم وایشان با برادران خود درزمانی که درپشت بام بودم حمله کرده وفحاشی وجلوگیری ازکار کردند که سبب ضرر و زیان مالی وتخریب شدند وبه من که خانم تنها درپشت بام بودموفقط کارگران من بودند وموجب آبروریزی شدند ازیکی ازافراد فیلم وعکس دارم وازیکی فقط شاهد لطفا راهنمایی کنید چجوری ازحق خودم دفاع کنم چون هزینه وکیل ندارم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ حسب توضیحات بهتر است در اسرع وقت شکایت توهین،مزاحمت،ممانعت از حق،تخریب و هتک حیثیت را بطرفیت همه آنها با ثبت شکواییه مربوطه مطرح نمایید و ادله و شواهد خود را ارائه دهید تعقیب و پیگیری از مراجع قضایی علاوه بر مجازات کیفری با احراز اتهام قطعا جنبه بازدارنده نیز خواهد داشت و بهتر است اقدام نمایید موید باشید