13 آذر 1401

نحوه طرح شکایت توهین و فحاشی....

دسته بندی : کیفری | توهین
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .وقت بخیر
دیروز در محل کارم بودم .مدیر مالی شرکت با صدای بلند و دعوا به من فحش داد .بخاطر حضور من در راه رو شرکت .چجوری میتونم ازشون شکایت کنم ؟اون محل هم دوربین داره هم من یه شاهد مرد و دوتا زن دارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح شکایت توهین علیه ایشان مستند به دلایل مذکور نمایید