13 آذر 1401

سوال کاربر درخصوص رد دعوی

دسته بندی : حقوقی | الزام به تعمیرات اساسی عین مستاجره
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام . بنده در شورای حل اختلاف یک شکایت خسارت مالی از سایپا داشتم به میزان 9 میلیون تومان . حل اختلاف آنرا رسیدگی نکرد و ارجاع داد به دادگاه . چرا ؟؟ نمیدانم . اگر شما فهمیدید به من هم بگین . بنده یک شکایت دیگر با موضوعی متفاوت از سایپا در دادگاه داشتم ( مربوط به مدل خودرو )که قبل از شکایت حل اختلاف آن پرونده در دادگاه بسته شده بوده . من مجبور شدم به دلیل عدم رسیدگی مجددا در حل اختلاف شکایت کردم و در لایحه هم نوشتم که شکایت قبلی به اشتباه به دادگاه رفته چون هم موضوع دادگاه متفاوت بوده و هم پرونده بسته شده . دوباره حل اختلاف رای داده اند که چون قبلا به این شکایت رسیدگی شده ( همان ارجاع به دادگاه ) پس رد دعوی . یعنی اینها اولا نمیدانند شکایت زیر 20 میلیون برای حل اختلاف هست نه دادگاه و ثانیا بنده که در شکایت توضیح داده بودم و حتی رای دادگاه را هم فرستاده بودم که ببینند موضوع شکایت دادگاه چیز دیگری بوده و رای صادر و پرونده بسته شده . الان این وسط من باید چه کار بکنم ؟؟ واقعا در شورای حل اختلاف ادم با سواد نشسته یا بی سواد . لطف کنید بگید الان من باید چگونه شکایت خود را پیگیری کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی احتمالا با خسارات وارده بیش از بیست میلیون تومان شده است و از صلاحیت شورا خارج بوده است . پیشنهاد بنده به شما اینست که مدارک شما باید مورد بررسی قرار بگیرد تا بتوانیم کاری برای شما انجام دهیم و آرای صادره باید مطالعه بشود که دلیل رد دعوی استناد به کدام مواد دادرسی بوده است.