15 آذر 1401

ارسال و انتشار فایل مستهجن

دسته بندی : کیفری | تولید ارسال توزیع و انتشار آثار مستهجن و مبتذل به وسیله سیستم های رایانه ای و مخابراتی
علی حیاتی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام . ایا ارسال صوت ضبط صدا مثلا مبتذل از طریق
فقط بلوتوث گوشی به بلوتوث گوشی دیگری قابل پیگیری و شناسایی فرد ارسال کننده از طریق پلیس فتا هست یا خیر. یکی از همکاراتون فرمودن خیر اما برنامه های دیگری قابل پیگیری است مثلا روبیکا تلگرام اینا؟ لطفا پاسخ دهید خیلی نگران هستیم.

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام کاربر محترم وقت بخیر ارسال فایل از طریق بلوتوث قابل پیگیری نمی باشد ، اما ارسال فایل از طریق روبیکا ، تلگرام و ...در صورت وجود شاکی و باقی ماندن محتوا در پی وی یا وجود اسکرین شات در دست شاکی یا ذخیره شدن صوت یا تصویر قابل پیگیری می باشد . موفق باشید