23 آذر 1401

اقاله قرارداد مشارکت

دسته بندی : حقوقی | تایید اقاله
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

روند اقاله قرارداد های مشارکت مدنی استارتاپی باید به چه صورت باشد؟
چگونه باید اعلام شود که چه مواردی را به طرف مقابل ارائه میکنیم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر بهتر است با ارسال اظهارنامه قصد خود را برای اقاله اعلام کنید چون اقاله برخلاف فسخ نیاز به اراده دوجانبه دارد و به تنهایی نمیتوانید اقاله کنید نوشتن اقاله و امضای آن موجب می گردد که از بروز اختلافات بعدی در مورد وقوع یا عدم وقوع اقاله و اجرای آن و رد عوضین ،اختلافی حادث نگردد و یا در صورت بروز اختلاف،اقاله نامه تنظیمی بهترین مدرک برای اظهارنظر قاضی دادگاه باشد. به طوری که بیان شد توافق طرفین اصلی ترین رکن اقاله است. و اقاله باید با اراده آگاهانه و آزادانه صورت گیرد همچنین موضوع اقاله میتواند تمام قرارداد یا قسمتی از آن باشد و تلف عوضین نیز مانع اقاله نیست در اینصورت بجای چیزی که تلف شده مثل یا قیمت پرداخت میگرددطبق ماده۲۸۵ و۲۸۶ قانون مدنی