27 آذر 1401

رفع پلمپ ملک مشاعی از طریق دادگاه

دسته بندی : حقوقی | فک پلمپ
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

از طریق دادگاه تخلیه شده ولی حکم تخلیه به اسم من صادر شده و ۳دانگ مغازه برای پدرم هست و آیا پدرم با مراجعه به دادگاه میتونه دستور باز کردن مغازرو بگیره ..؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باتوجه به مشاعی بودن ملک اگر شرکا موافقت به استفاده شرکا از ان نباشند تنها راه فروش مال مشاعی میباشد و شریک نمیتواند استفاده نماید