قولنامه خرید و فردش ملک

دسته بندی : حقوقی | اثبات وقوع بیع
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من یه خونه خریدم چون هزینه بنگاه زیاد میشد فروشنده خودش بنگاه پیدا کرد که هزینه کمتر بشه من نصف بیشتر پول و دادم ولی هنوز قولنامه با کد رهگیری به من ندادن یک هفته است میگن امروز فردا فقط یه قولنامه با مهر دارم.هیچ جوازی به دیوار بنگاه نبود قرار شد چون سند زدن زمانیکه و من میخواستم زودتر به نامم بشه دفتر ثبت اسناد رسمی بریم فروشنده به من یه وکالت بلاعزل بده بازم دفتر اسناد رسمی رو اون معرفی کرد.ممکنه کلاهبرداری باشه؟من با اون قولنامه میتونم کاری کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محتـم؛ قولنامه تنظیمی نیاز به ملاحظه و بررسی جهت اظهارنظر قطعی در اینخصوص دارد که از طریق مشاوره تلفنی سایت می توانید اقدام نمایید.