30 بهمن 1401

اتهام تبلیغ علیه نظام

دسته بندی : کیفری | اقدام علیه امنیت ملی
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام منو متهم کردن ب تبلیغ علیه نظام دو روز دیگه دادگاه دارم میشه راهنماییم کنید لطفا؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، در تحقق بزه تبلیغ علیه نظام؛ وجود قصد براندازی یکی از فاکتورها و عناصر مهم در شکل گیری رفتار مجرمانه است که احراز چنین قصدی نزد متهم در انتساب اتهام به وی ضروری است.لذا شما میتوانید از خود دفاع کنید اگر فعای صورت گرفته از روی احساسات و ناآگاهی بوده و قصد براندازی و برهم زدن امنیت ملی را نداشته ام .