اتهام همکاری با دولت های متخاصم

دسته بندی : کیفری | اقدام علیه امنیت ملی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من همسرم انگلیس واسه کاررفته بوده قاچاقی کارمیکرده و حدود 20 روزه دیپورت شده به عراق چون متولد عراق است.ولی تابعیتش ایرانی..قاچاقی ایران اومده.یکی از اشناها از دشمنی به اطلاعات گزارشش داده و چندروز پیش اطلاعات گرفته همسرم رو ومیگه ک برعلیه نظام فعالین داشتی گویا کسی به اسم همسرم فیس بوک درست کرده و فعالینگت کرده عکسایی هم گذاشته رو پرونده همسرم هست ک همسرم میگه فتوشاپه من نیستم..اطلاعات همسرمو همون روز اول بعد یه بازجویی ساده به زندان انتقال داده و پرونده رفته دادسرا قاضی کشیک قرار صدمیلیونی بافیش حقوقی داده ک ما زمانی ک ضامن بردیم قاضی کشیک عوض شده بود و دیگه مرونده به روال عادی افتاده دست قاضی ک فردا جلسه دادگاه است از دادسرا..میخوام بدونم با این جزیات پرونده حکم همسرم چی میتونه باشه.باقرار یا وثیقه آزاد میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر بستگی به این داره چه مستنداتی ضمیمه پرونده و چه فعالیت هایی دقیقا ذکر شده میتونه متفاوت باشه. ولی وثیقه میتونه استوار بمونه تا آخرین جلسه دادگاه اما پیشنهاد میکنم قبل حضور با وکیل مشاوره تلفنی داشته باشید و لااقل برای لایحه دفاعیه از وکیل کمک بگیرید