23 اسفند 1402

اخذ توضیح جهت پاره ای از مسائل.تفهیم اتهام و .....

دسته بندی : کیفری | اقدام علیه امنیت ملی
علی خوارزمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام از وزارت اطلاعات با پرایود نامبر چندین بار تماس گرفتن جواب ندادم بعد با یک شماره شخصی زنگ زدن جواب دادم با تندی صحبت کردن و گفتن فلان تاریخ باید بیای وزارت جهت پاره ای از مسایل امنیتی گفتن من هیچ سوابق امنیتی بدی ندارم الان چیکار کنم برم یا نرم موندم سر دو راهی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ضمن خسته نباشد خدمت دوست عزیز بزرگوار دلیل برای عدم حضور شما وجود ندارد اگر اعتقاد به عدم انتساب اتهاماتی که قرار است به شما داده شود دارید بدون هیچ ترسی به اداره فوق الذکر مراجعه نموده در کمال خونسردی تقاضای تفهیم اتهام نمایید و درخواست کنید ادله انتسابی و شواهد و مدارک موضوع را در اختیار شما قرار دهند برخورد تند مامورینی که با شما تماس حاصل کردن توجیهی ندارد و در صورت ادامه رفتار به دادستانی گزارش تخلف و عدم رعایت حقوق شهروندی از طرف ضابطین نمایید در هر صورت مامورین مذکور حافظ امنیت کشور هستن دنبال رفع ابهامات پیش امده می باشند نه متهم نمودن شهروندان همانظور انها در سایه قانون از قدرت خاص جهت جرم یابی برخوردار هستن شما هم به عنوان شهروند این کشور در زیر چتر قانون شهروندی و اصل برائت قرار دارید و در صورت عدم رعایت حقوق مختص متهم از طرف ایشان درخواست نمایید که ادامه جلسه را منوط به اخذ دستور مقام قضایی و ارسال پرونده به مراجع قضایی فرمایید در هر صورت نیازی به نگرانی نیست و به هیچ عنوان ماموران اطلاعات ادم های ترسناکی نیستن که از ایشان وهم داشته باشید